top of page

Öppna utbildningar

Här samlar vi våra öppna kurser, föreläsningar och utbildningar som vi anordnar själva och i samarbete med olika aktörer. Vi söker ständigt efter fler samarbeten där vi har möjligheten att nå ut och hjälpa fler att ta sina nästa steg på sin AI-resa.

AI FOR HR

AI-Program för HR

Under tre halvdagar får du en intensiv kurs om AI utifrån människocentrerad tjänstedesign. Utbildningen leds av oss samt AI-experten, forskaren och vicerektorn Pontus Wärnestål. 

Pontus-warnestal
external-file_edited.jpg

AI For HR

Halvdag om AI inom HR

Vi arbetar just nu med att utveckla kortare halvdagsutbildningar för HR på olika nivåer. Kontakta oss gärna om detta är intressant så försöker vi skapa relevanta kurser för dig!

Kunskapsgruppen

AI OCH REKRYTERING

Effektivisera din rekrytering med AI: Gå en heldagskurs och lär dig grunderna inom AI och hur du kan använda AI för att förbättra rekryteringsprocesser och arbeta mer proaktiv.

AI rekrytering med kunskapsgruppen.png
Produktchefsutbildning Företagsuniversitetet.png

Företagsuniversitetet

AI FÖR PRODUKTCHEFER

Under en halvdag utbildar vi Produktchefer om AI och dess möjligheter och risker. Vi fokuserar även på hur trender och hur rollen som Produktchef kan komma att förändras över tid. 

HR Digi

DIGITALISERING OCH AI

Var med och driv organisationens digitala HR-resa genom att delta på HR Digi's grundkurs i Stockholm 15-16 oktober. I samarbete med Anna Carlsson håller vi en halvdag om AI. 

HRDigi-grundkurs.jpg
bottom of page