top of page

Interna kurser & tjänster

I dagens snabbt föränderliga arbetsliv är AI inte längre en möjlighet, det är en nödvändighet! Genom att integrera artificiell intelligens kan ni skapa effektivare processer, optimera beslutsfattande och skapa en mer engagerande arbetsplats.

Vi erbjuder företagsanpassade kurser, workshops, föreläsningar och konsulttjänster för HR-team, ledningsgrupper och styrelser. Få en kickstart och kom igång med AI tillsammans med oss och våra samarbetspartners!

AI För HR-team

Skräddarsydda utbildningar

Innehåll och längd på kurser anpassas utifrån ert behov och er budget. Innehållet omfattar allt från introduktion till AI, språkförståelse, etik & risker till potential, förändringsledning och utbildningsplaner och AI-strategi. 

Thomas Göteborg2.jpg
AI ledningsgrupper.png

AI för ledningsgrupper

Utbildningspaket med Eghed

Exklusivt utbildningspaket som kombinerar djup kunskap med interaktiva workshops, designat för att inspirera och utrusta ledningsgrupper med de verktyg de behöver för att framgångsrikt integrera AI i sin verksamhet.

Inspirationsföreläsning

Introduktion till AI inom HR

Under 1,5h får ni en inspirerande översikt om vad AI är, förståelse för riskerna med AI och hur tekniken kan användas inom HR för att förbättra processer och främja innovation. 

Thomas TCO-4.jpg
AI-strategi.png

Konsulttjänster

AI strategi & transformation

Genom workshops och rådgivning vägleder vi er kring nuläget, planering av era första AI-projekt, utveckling av en AI-vision och strategiskt ramverk samt förändringsledning och utbildningsplaner.

bottom of page