top of page

Workshop för ledningsgrupper

Pris

Kontakta för pris

Omfattning

Halvdag upp till två heldagar

Workshop för ledningsgrupper

Denna workshop ger ledningsgrupper en grundlig introduktion till AI och dess potential för att transformera affärsfunktioner. Den täcker AI-strategi, förändringsledning och ansvarsfull AI-användning.

Denna intensiva utbildning är designad för ledningsgrupper som önskar förstå och leda AI-drivna transformationsprocesser inom sina organisationer. Kursen fokuserar på den praktiska tillämpningen av AI inom organisationen, inklusive hur man utvecklar en AI-strategi, hanterar förändringsledning, och säkerställer etisk och ansvarsfull användning av AI-teknik. Målet är att ge ledare en klar och praktisk förståelse för hur AI kan integreras i olika affärsfunktioner.


Workshopen kommer att täcka grundläggande AI-koncept, inklusive dess potential för att revolutionera arbetsprocesser, förbättra dataanalys och automatisera rutinmässiga uppgifter. Deltagarna kommer att utforska fallstudier och reella exempel på hur företag har genomfört AI för att driva effektivitet och innovation. Genom interaktiva diskussioner, grupparbeten och reflektionsövningar, kommer deltagarna att få insikter i de utmaningar och möjligheter som AI presenterar, samt hur de kan börja implementera dessa verktyg på ett sätt som stödjer deras organisations övergripande mål och värderingar.

Gör en förfrågan

Tack för din förfrågan. Vi återkommer inom 1-2 arbetsdagar.

bottom of page