top of page
abstrakt struktur

Villkor

Anmälan och Betalningsvillkor AI For HR

  1. Anmälan: För att delta i våra utbildningar behöver du fylla i och skicka in en komplett anmälningsblankett via vår webbplats (https://aiforhr.se) eller enligt andra angivna anvisningar.

  2. Bekräftelse: Efter att du har skickat in din anmälan kommer du att få en bekräftelse via e-post inom 5 arbetsdagar. Denna bekräftelse innehåller information om startdatum, plats och betalningsinformation.

  3. Fakturering: Fakturering sker ett par dagar innan utbildningens startdatum. Vi accepterar betalningar via bankgiro och fakturerar i svenska kronor (SEK). Vår faktureringsinformation finns på fakturan. 

  4. Betalningsvillkor: Betalning sker inom 30 dagar från fakturadatum.

 

Avbokning och Återbetalning

  1. Avbokning utan påföljd: Avbokning kan göras utan påföljd upp till 20 dagar före utbildningens startdatum.

  2. Överföring: Om du inte kan delta i utbildningen har du möjlighet att erbjuda din plats till en annan person. Kontakta oss i förväg så löser vi det gemensamt.

  3. Återbetalning med läkarintyg: Vid avbokningar med giltigt läkarintyg (för dig eller ditt barn) kommer vi att återbetala 100% av avgiften. Alternativt kan du välja en plats på nästa tillgängliga utbildning.

  4. Full betalning: Avbokningar som görs senare än 20 dagar före startdatum utgår full betalning.

 

Övriga Villkor

  1. Ändringar och Inställningar: Vi förbehåller oss rätten att ändra utbildningsdatum, tid eller plats. Om vi behöver ställa in en utbildning kommer alla betalda avgifter att återbetalas.

  2. Utbildningsmaterial: Eventuellt material som tillhandahålls under utbldningen är skyddat av upphovsrätten och får inte reproduceras eller distribueras utan tillstånd från oss.

 

Genom att anmäla dig till AI for HR utbildningar godkänner du och accepterar dessa villkor. Vi rekommenderar att du läser och förstår dem noggrant innan du anmäler dig.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss

Hör av dig om du har några frågor.

Tack för ditt meddelande.

bottom of page