top of page
DALL·E 2024-03-06 13.25.37 - Create a 16_9 surrealistic illustration with a black backgrou

INTERNA KURSER & TJÄNSTER

Få en kickstart och kom igång med AI inom HR med oss

I dagens snabbt föränderliga arbetsliv är AI inte längre en möjlighet, det är en nödvändighet!  Genom att integrera artificiell intelligens inom HR kan du skapa effektivare processer, optimera beslutsfattande och skapa en mer engagerande arbetsplats.

VAD VI ERBJUDER

Filtrera tjänst

KURSLEDARE

Thomas Eklöf - Grundare AI For HR

Thomas Eklöf

Föreläsare, facilitator & HR-expert

  • Grey LinkedIn Icon

Thomas har över 15 års erfarenhet inom HR, från startups till globala företag. Han är medförfattare till boken Innovativ rekrytering och är en erfaren utbildare, föreläsare och facilitator. 2023 startade Thomas AI For HR i syfte att rusta HR med kunskap om AI, och hur vi kan integrera tekniken, utan att tumma på vår medmänskliget.

VI SKRÄDDARSYR KURSER

Verkar inte någon av våra paketerade kurser eller öppna program passa er? Vi skräddarsyr kontinuerligt workshops och föreläsningar i samråd med våra kunder. Söker du något för ett mindre HR-team? Eller vill du ha rådgivning kring en utbildningsplan för implementering av AI? Vi anpassar utbildningar efter era behov. Kontakta oss så analyserar vi ert nuläge och tar fram rätt utbildningsinsatser utifrån er kontext. 

Alla våra föreläsningar genomförs både på Svenska och Engelska. Vänligen ange detta vid er förfrågan. 

 

Digitalt eller fysiskt 

Alla våra utbildningar och föreläsningar går att genomföra både digitalt eller fysiskt på plats hos er. Är ni nyfikna på en framtid där AI förstärker, snarare än ersätter, mänskliga förmågor? Då kan en workshop eller föreläsning med oss vara en bra start på er AI-resa.

Kontakta oss

Beskriv vilket upplägg som intresserar dig eller om du har andra frågor. Vi återkommer så snart vi kan, oftast inom 1-2 arbetsdagar. 

Tack för ditt meddelande!

HR WOMEN IN DRIVER SEAT
bottom of page